Beeldverhaal Amsterdam

Stripspeciaalzaak in

Bilderdijkstraat 80
1053 KW Amsterdam
Nederland

website: beeldverhaalamsterdam.nl
telefoonnummer: +31206855100

Over Beeldverhaal Amsterdam

Beeldverhaal Amsterdam is de stripwinkel waar je moet zijn als je van beeld en taal houdt. Deze stripspeciaalzaak in Amsterdam-West biedt een uitgebreide keuze in nagenoeg alle genres die je maar kunt bedenken, zoals manga, thrillers, fantasy, western, science fiction, geschiedenis en grafische romans. Een stripboekenwinkel waar je als echte stripliefhebber je hart kunt ophalen. De kindertafel in de winkel staat vol met stripboeken voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot gevorderden.

Het interieur van de stripwinkel is een eigen ontwerp van eigenaresse Jeanet die tevens ook fungeert als wandelende kennisbank. Alle boeken staan op genre gesorteerd en zijn overwegend Nederlands- of Engelstalig.

Beeldverhaal Amsterdam is officieel licentiehouder zijn van de producten van Kuifje (Tintin/Moulinsart), en daarmee het enige verkooppunt in Amsterdam! In de stripwinkel vind je een uitgebreide collectie aan boeken en albums van de tekenaar Hergé, en natuurlijk ook de luxe gelimiteerde beelden van Kuifje. Naast deze exclusieve producten verkopen ze ook wat vriendelijker geprijsde beelden en memorabilia van Tintin, zoals T-shirts, posters, puzzels, ansichtkaarten en pvc figuurtjes.

Beeldverhaal Amsterdam
Loading...