Belgisch Stripcentrum

Stripspeciaalzaak in

Zandstraat 20
1000 Brussel
België

website: www.comicscenter.net/en/home
telefoonnummer: +32022191980

Over Belgisch Stripcentrum

Als je een echte stripliefhebber bent, mag je de stripwinkel van het Belgisch Stripcentrum in Brussel niet missen. Deze stripwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan strips van Belgische en internationale auteurs. Het Belgisch Stripcentrum is opgericht om de stripkunst te bevorderen en te promoten en dat is te merken aan de kwaliteit van de selectie van strips en aan de service die in de stripwinkel wordt geboden.

De stripwinkel van het Belgisch Stripcentrum is een echte stripspeciaalzaak waar je terecht kunt voor het nieuwste stripboek of een zeldzame klassieker. De stripwinkel heeft een breed scala aan strips, van de bekende Suske en Wiske tot aan de meer artistieke strips van bijvoorbeeld Art Spiegelman of Marjane Satrapi. Naast de standaard strips zijn er ook speciale uitgaven, bundelingen en verzamelwerken te vinden.

Het interieur van de stripwinkel is ook de moeite waard om te bekijken. Het is ingericht met oog voor detail en er zijn regelmatig tentoonstellingen te zien van stripgerelateerde kunstwerken. Het personeel van de stripwinkel is bovendien zeer deskundig en vriendelijk en kan je adviseren bij het vinden van de juiste strips voor jouw collectie.

De stripwinkel van het Belgisch Stripcentrum is ook een ideale bestemming voor een dagje uit. Naast de stripwinkel zijn er namelijk ook tentoonstellingen te zien over de geschiedenis van het Belgische stripverhaal. Je kunt bijvoorbeeld het museum bezoeken waar je alles te weten komt over de oorsprong en evolutie van strips en de invloed die strips hebben gehad op de samenleving.

Kortom, als je op zoek bent naar een echte stripspeciaalzaak in Brussel, dan moet je zeker een bezoek brengen aan de stripwinkel van het Belgisch Stripcentrum. Met een uitgebreid assortiment aan strips en een deskundig personeel is dit de ideale plek om je collectie uit te breiden. Bovendien is het een leuke bestemming voor een dagje uit voor jong en oud.

Stripwinkel Centre Belge de la Bande Dessinée Brussel
Loading...