Centrum Strips

Stripspeciaalzaak in Schiedam

Korte Singelstraat 20B
3112 GB Schiedam
Nederland

website: www.centrumstrips.nl
telefoonnummer: +31104262584

Over Centrum Strips

Stap binnen in de wondere wereld van Centrum Strips in Schiedam, dé ultieme bestemming voor liefhebbers van Europese strips, Amerikaanse comics, manga's en allerlei bijbehorende merchandise. Gevestigd in het hart van Schiedam, biedt deze unieke stripwinkel een overvloed aan verhalen en avonturen voor alle leeftijden en interesses.

Of je nu een fan bent van klassieke Europese stripfiguren zoals Suske en Wiske, Kuifje en Asterix, of dat je de voorkeur geeft aan de spannende wereld van Amerikaanse comics met helden als Spider-Man, Batman en Superman, bij Centrum Strips vind je het allemaal. Daarnaast heeft de winkel een uitgebreide collectie manga's, variërend van populaire shonen en shojo tot boeiende seinen en josei titels.

Maar dat is nog niet alles! Naast de uitgebreide selectie aan strips en comics, biedt Centrum Strips ook een ruim assortiment aan bijbehorende merchandise, waaronder action figures, posters, t-shirts en nog veel meer. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je favoriete stripwereld tot leven te brengen.

Centrum Strips verwelkomt stripliefhebbers van alle leeftijden en niveaus van expertise. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent op zoek naar zeldzame exemplaren of gewoon op zoek bent naar een leuk cadeau, het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren.

De winkel is geopend van woensdag tot zaterdag, waardoor je vier dagen per week de kans hebt om deze fantastische stripwereld te ontdekken. Dus pak je agenda en plan een bezoek aan Centrum Strips in Schiedam, waar avonturen en verhalen op je wachten om ontdekt te worden!

Centrum Strips Schiedam
Loading...