House of M Comics

Stripspeciaalzaak in

Slinge 177-179
3085 ER Rotterdam
Nederland

website: www.houseofmcomics.com
telefoonnummer: +31107371941

Over House of M Comics

House of M Comics is een unieke winkel in Rotterdam Zuid, die zich volledig richt op Amerikaanse comics. Hun enorme collectie omvat comics uit de Silver tot Modern Age en bestaat uit meer dan 300.000 exemplaren, die meerdere decennia beslaan. In de winkel vind je niet alleen de bekende uitgevers zoals Marvel, DC, Image en Dark Horse, maar ook veel minder bekende uitgevers.

Of je nu op zoek bent naar Spider-Man, Batman of een minder bekend personage, bij House of M Comics zul je zeker vinden wat je zoekt. De medewerkers van de winkel zijn allemaal gepassioneerde comic-fans en helpen je graag bij het vinden van het juiste exemplaar.

De winkel is alleen geopend in het weekend, maar je kunt er ook op afspraak op andere dagen terecht. Het is een geweldige plek om een middag door te brengen en te bladeren door de enorme collectie comics. En als je niet kunt vinden wat je zoekt, kun je altijd om hulp vragen.

House of M Comics is een must-visit voor elke comic-fan in Rotterdam en daarbuiten. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint met het lezen van comics, je zult zeker iets vinden dat je leuk vindt. Dus waar wacht je nog op? Bezoek House of M Comics en ontdek een nieuwe wereld van comics!

Stripwinkel House of M Comics Rotterdam
Loading...