La maison de la Bande Dessinee

Stripspeciaalzaak in

Keizerinlaan 1
1000 Brussel
België

website: www.maisondelabd.be
telefoonnummer: +3225029468

Over La maison de la Bande Dessinee

La Maison de la Bande Dessinée is een stripwinkel in Brussel die voornamelijk Franstalige strips aanbiedt. Naast stripboeken hebben ze ook een breed scala aan merchandise, waaronder verzamelbare figuurtjes, spelletjes voor kinderen en diverse papierwaren zoals posters, ansichtkaarten, agenda's en kalenders. De winkel is trots op hun uitgebreide collectie en biedt voor elk wat wils, van klassiekers tot nieuwe uitgaven.

De winkel is een waar paradijs voor liefhebbers van stripboeken. De sfeer is gezellig en de medewerkers zijn zeer deskundig en enthousiast over hun producten. Zij helpen graag bij het vinden van de juiste stripboeken en het geven van advies over de nieuwste trends in de stripwereld.

Het assortiment van La Maison de la Bande Dessinée is zeer divers en biedt voor elke leeftijdscategorie en elk niveau van ervaring in de stripwereld iets interessants. Van de nieuwste uitgaven van populaire reeksen tot zeldzame en exclusieve strips, er is voor ieder wat wils. De winkel heeft ook een selectie van stripboeken in andere talen, maar het merendeel is Franstalig.

De winkel heeft ook regelmatig evenementen zoals signeersessies en lezingen door bekende stripauteurs. Het is een must-visit voor elke stripfan die op zoek is naar kwaliteitsvolle stripboeken en merchandise in Brussel. La Maison de la Bande Dessinée is de perfecte plek om te genieten van de kunst en het plezier van strips.

Stripwinkel La maison de la Bande Dessinee Brussel
Loading...