Librairie Galerie Brüsel

Stripspeciaalzaak in

Anspachlaan 100
1000 Brussel
België

website: www.brusel.com
telefoonnummer: +3225110809

Over Librairie Galerie Brüsel

Librairie Galerie Brüsel is een bekende stripwinkel gelegen aan de Anspachlaan in Brussel. Opgericht in 1994 biedt deze stripspeciaalzaak al meer dan 25 jaar een uitgebreid aanbod aan stripboeken, mangas, comics en jeugdboeken, evenals een verscheidenheid aan exclusieve objecten, posters, schilderijen, originele werken, ingelijste afbeeldingen, prints en ex-libris.

De winkel is gehuisvest in een oude kruidenierswinkel en een 19e-eeuws gebouw in de buurt van de beurs, midden in het voetgangersgebied van Brussel. Brüsel is zeven dagen per week geopend en heeft deskundige medewerkers die u graag helpen bij het vinden van het perfecte stripboek. Daarnaast kunt u op de bovenste verdieping genieten van de vele originele kunstwerken die in de galerie tentoongesteld worden.

Hoewel het aanbod van deze stripwinkel divers is, moet worden opgemerkt dat het voornamelijk franstalig en engelstalig is. Dat gezegd hebbende, biedt Brüsel wel een indrukwekkende selectie van internationale strips, mangas en comics die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Bovendien organiseert de winkel het hele jaar door diverse evenementen, zoals signeersessies en tentoonstellingen, waarbij u de kans krijgt om bekende stripauteurs te ontmoeten.

Al met al is Librairie Galerie Brüsel een must-visit voor iedereen die van strips houdt en op zoek is naar een unieke stripwinkelervaring in het hart van Brussel.

Stripwinkel Librairie Galerie BRUSEL - Brussel
Loading...