Old School Toys

Stripspeciaalzaak in Horst

Kerkstraat 26
5961 GD Horst
Nederland

website: www.old-school-toys.nl
telefoonnummer: +31627900444

Over Old School Toys

Maak kennis met Old School Toys, dé ultieme bestemming voor liefhebbers van toys, Star Wars, Funko's en comics in Horst. Gevestigd in het levendige winkelcentrum van Horst, op slechts 10 minuten afstand van Venlo, is Old School Toys uitgegroeid tot de grootste Star Wars-winkel van Europa.

Bij Old School Toys draait alles om passie en liefde voor verzamelitems. Van klassieke Star Wars-figuren tot Funko Pop's en een uitgebreide collectie comics, deze winkel biedt een ongeëvenaarde ervaring voor elke fan. En dankzij de ruime parkeergelegenheid is een bezoek aan deze winkel een gemakkelijke en stressvrije ervaring.

De geschiedenis van Old School Toys begon met een diepgewortelde liefde voor Star Wars. Wat ooit begon als een persoonlijke verzameling van de eigenaar groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf, met een webwinkel en uiteindelijk een fysieke winkel in Horst. Sinds de opening in 2014 verwelkomen ze wekelijks enthousiaste bezoekers, zowel uit Nederland als vanuit het buitenland.

Naast het indrukwekkende assortiment Star Wars- en Funko-producten, biedt Old School Toys ook een uitgebreide collectie comics voor de liefhebbers. Of je nu een fan bent van Marvel, DC Comics, Dark Horse Comics of andere uitgevers, bij Old School Toys vind je een ruime selectie aan titels en series. Er is ook een uitgebreid assortiment met Nederlandstalige comics, zoals Junior Press, Classics / HIP Comics en DC Comics (Baldakijn).

Of je nu op zoek bent naar die ene ontbrekende Star Wars-figuur voor je collectie, een zeldzame Funko Pop wilt toevoegen aan je verzameling, of gewoon wilt rondsnuffelen in de grote collectie met comics, bij Old School Toys vind je het allemaal.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Old School Toys en laat je onderdompelen in de wereld van Star Wars, Funko's en natuurlijk comics! Ze zijn van dinsdag tot zondag geopend. Check de website voor de actuele openingstijden.

Old School Toys Horst
Loading...