Rotterdam Comics

Stripspeciaalzaak in

Schiedamse Vest 154
3011 BH Rotterdam
Nederland

website: rotterdamcomics.com
telefoonnummer: +31616987490

Over Rotterdam Comics

Rotterdam Comics is een unieke stripboekenwinkel in het hart van Rotterdam. De winkel noemt zichzelf trots "de kleinste comic shop in de Benelux". Gelegen aan de Schiedamse Vest 154, te vinden in de basement, is Rotterdam Comics een must-visit bestemming voor elke stripboekenliefhebber die de stad bezoekt.

Ondanks de bescheiden omvang van de winkel, biedt Rotterdam Comics een indrukwekkende selectie van Amerikaanse comics, evenals een breed scala aan merchandise, waaronder Funko-poppen en Pokemon-kaarten. Deze variatie in producten is wat de winkel zo speciaal maakt. Er is voor elk wat wils en de vriendelijke en deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van het perfecte item.

De collectie van Rotterdam Comics bevat een brede selectie van de beste stripboeken uit de Verenigde Staten. Van klassieke Marvel- en DC-comics tot hedendaagse en onafhankelijke titels, er is voor elk wat wils. De winkel heeft zelfs een speciale sectie voor Nederlandstalige comics.

Naast de indrukwekkende collectie stripboeken, biedt Rotterdam Comics ook een uitgebreide selectie van Funko-poppen. Deze kleine figuurtjes zijn enorm populair onder verzamelaars en fans van popcultuur. Of je nu op zoek bent naar een gelimiteerde editie of een klassieke favoriet, de collectie van Rotterdam Comics heeft het allemaal.

Als kers op de taart biedt Rotterdam Comics ook een brede selectie Pokemon-kaarten. Met de populariteit van het Pokemon-franchise en de enorme vraag naar kaarten, is het geen verrassing dat deze winkel deze items in haar assortiment heeft opgenomen. Of je nu op zoek bent naar een zeldzame kaart voor je verzameling of gewoon wilt ruilen met vrienden, Rotterdam Comics heeft wat je nodig hebt.

Kortom, Rotterdam Comics is een geweldige stripboekenwinkel voor elke liefhebber van Amerikaanse comics en popcultuur. Met een indrukwekkende selectie van stripboeken, Funko-poppen en Pokemon-kaarten, zullen zowel verzamelaars als casual fans genieten van een bezoek aan deze bijzondere winkel.

Rotterdam Comics
Loading...