Slumberland BD World Gare Maritime

Stripspeciaalzaak in

Picardstraat 11
1000 Brussel
België

website: www.slumberlandbdworld.com
telefoonnummer: +3223152315

Over Slumberland BD World Gare Maritime

Gelegen in het hart van Brussel, biedt Slumberland BD World Gare Maritime een uitgebreide collectie Franstalige strip. Van de tijdloze klassiekers tot de nieuwste releases, de winkel heeft voor ieder wat wils. Daarnaast is Slumberland BD World Gare Maritime een van de weinige winkels in Brussel die ook een serieus aanbod in Nederlandstalige strips heeft. Of je nu op zoek bent naar bekende Vlaamse stripfiguren of internationale graphic novel bestsellers in het Nederlands, de winkel heeft een brede selectie om aan de behoeften van elke stripfan te voldoen.

Manga-liefhebbers zullen zich hier ook thuis voelen, want Slumberland BD World Gare Maritime biedt een indrukwekkende collectie manga's. Van shonen tot shojo, van actie tot romantiek, de winkel heeft manga's in verschillende genres en voor alle leeftijden.

De sfeer in Slumberland BD World Gare Maritime is gastvrij en de winkel is zorgvuldig ontworpen om een ontspannen en inspirerende winkelervaring te bieden. Of je nu een doorgewinterde stripverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuk cadeau, deze stripwinkel heeft alles wat je nodig hebt. De winkel is gelegen in Gare Maritime wat ook een foodhall is. Er zijn op het terrein buiten dit gebouw veel leuke activiteiten en tijdelijke tentoonstellingen die regelmatig wisselen.

Kortom, Slumberland BD World Gare Maritime is dé bestemming voor liefhebbers van Franstalige strips, Nederlandstalige pareltjes en meeslepende manga's in Brussel. Ontdek de magie van het geschreven en getekende verhaal in deze unieke stripwinkel.

Slumberland BD World Gare Maritime
Loading...