Stripwinkel Akim

Stripspeciaalzaak in Groningen

Ulgersmaweg 14
9731 BS Groningen
Nederland

website: www.akim.nl
telefoonnummer: +31505499698

Over Stripwinkel Akim

Akim is dé stripwinkel van Groningen waar stripfans al sinds 2007 terechtkunnen voor een uitgebreid assortiment aan stripboeken, curiosa, verzamelingen en nog veel meer. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1999, heeft Akim zich gevestigd als een vertrouwde naam in de wereld van strips.

Gedurende vele jaren heeft Akim deelgenomen aan grote beurzen en stripfestivals, waar ze een solide reputatie hebben opgebouwd. In 2007 opende Akim haar deuren voor het publiek in Groningen, waardoor stripfans ook buiten de beurzen om kunnen genieten van hun uitgebreide collectie. De winkel, gelegen aan de Ulgersmaweg 14, heeft inmiddels zelfs 100 m2 extra ruimte toegevoegd voor de allernieuwste uitgaven.

Akim is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag, waardoor je drie dagen per week kunt genieten van alles wat de winkel te bieden heeft. Een groot voordeel is dat je je auto kosteloos kunt parkeren, aangezien er voldoende parkeerruimte beschikbaar is.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste releases, een zeldzaam verzamelobject of gewoon wilt rondsnuffelen tussen de vele titels, bij Akim ben je aan het juiste adres. Met een passie voor strips en een schat aan ervaring, staat het vriendelijke team van Akim altijd klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte stripverhaal.

Stripwinkel Akim Groningen
Loading...