Stripwinkel Alex

Stripspeciaalzaak in

Gitschotellei 143
2600 Antwerpen
België

website: stripwinkelalex.be
telefoonnummer: +3232362540

Over Stripwinkel Alex

Stripwinkel Alex is een bekende stripwinkel in Antwerpen die in 1996 voor het eerst haar deuren opende. Bij Stripwinkel Alex vind je een groot en zeer gevarieerd aanbod aan strips en stripboeken. Naast alle nieuwe strips hebben ze ook een enorm aanbod aan tweedehands en antiquarische strips, uitgaven in eigen beheer en origineel werk. Het aanbod is overzichtelijk en geordend, waardoor het gemakkelijk is om te vinden wat je zoekt.

Stripwinkel Alex ontvangt ook regelmatig internationale stripauteurs die bij hen te gast zijn om hun werk te signeren. Dit is een fantastische kans voor stripfans om hun favoriete auteurs te ontmoeten en hun werk te laten signeren.

Kortom, Stripwinkel Alex is een geweldige stripwinkel in Antwerpen waar je een groot en gevarieerd aanbod aan strips en stripboeken vindt. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste strips, tweedehands strips of origineel werk, bij Stripwinkel Alex vind je het allemaal. En met regelmatige signeersessies van internationale stripauteurs, is dit een must-visit voor alle stripfans in Antwerpen en daarbuiten.

Stripwinkel Alex Antwerpen
Loading...