Stripwinkel Blunder

Stripspeciaalzaak in

Oudegracht 203
3511 NH Utrecht
Nederland

website: www.stripwinkelblunder.nl
telefoonnummer: +31302311461

Over Stripwinkel Blunder

Op zoek naar een stripwinkel in Utrecht? Zoek niet verder dan Blunder, dé stripspeciaalzaak van de stad! Gelegen aan de Oudegracht, valt deze winkel meteen op vanwege het opvallende pand. Maar het zijn de Europese en Amerikaanse stripboeken en graphic novels die hier de echte sterren zijn.

Blunder heeft een uitgebreide collectie strips van verschillende genres en voor verschillende leeftijdsgroepen. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke superheldenstrips of intieme graphic novels, hier vind je het allemaal. En als je op zoek bent naar iets speciaals, kan het vriendelijke personeel je zeker helpen bij het vinden van dat ene zeldzame exemplaar.

Het maakt niet uit of je een doorgewinterde stripboekliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze vorm van kunst, Blunder is de perfecte plek om je verzameling uit te breiden. De winkel heeft regelmatig nieuwe releases en bijzondere uitgaven, dus het loont zeker de moeite om regelmatig langs te komen.

Kortom, als je in Utrecht bent en op zoek bent naar een echte stripwinkel, dan is Blunder de place to be. Vanwege het brede assortiment aan Europese en Amerikaanse strips, het vriendelijke personeel en het opvallende pand aan de Oudegracht, is deze winkel zeker een bezoekje waard!

Stripwinkel Blunder Utrecht
Loading...