Stripwinkel Dick Bos

Stripspeciaalzaak in

Burgemeester Baumannlaan 119A
3043 AJ Rotterdam
Nederland

website: stripwinkeldickbos.nl
telefoonnummer: +31104613147

Over Stripwinkel Dick Bos

Let op: deze winkel gaat per 27 april 2024 helaas permanent sluiten.

Stripspeciaalzaak Dick Bos in Rotterdam biedt een ruime keuze aan stripboeken en comics, zowel in het Nederlands als in het Engels. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste releases of naar zeldzame tweedehands exemplaren, bij Dick Bos aan de Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam Overschie ben je aan het juiste adres.

De winkel, die vernoemd is naar de strips van Alfred Mazure, heeft een uitgebreide collectie aan strips, variërend van populaire reeksen zoals Suske en Wiske en Donald Duck tot minder bekende strips van onafhankelijke uitgevers. Naast het enorme aanbod aan stripboeken heeft Dick Bos ook een indrukwekkende verzameling stripbeelden. Deze beelden zijn geweldige toevoegingen voor iedere stripfan en omvatten bekende stripfiguren zoals Kuifje, Asterix en Agent 327.

De eigenaar van Dick Bos, Henk, staat bekend om zijn uitgebreide kennis van strips en comics. Hij helpt graag bij het vinden van het perfecte stripboek en biedt deskundig advies over de nieuwste en beste releases. Bovendien is Henk altijd bereid om te praten over strips en om zijn liefde voor het medium te delen.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitgebreide collectie aan strips en comics, dan is Dick Bos in Rotterdam de perfecte winkel voor jou. Of je nu een fanatieke verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een goed stripboek om te lezen, de deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van wat je zoekt. De koffie staat altijd klaar en zeker op vrijdagmiddag is het er altijd gezellig druk.

Stripwinkel Dick Bos Rotterdam
Loading...