Eppo Stripspeciaalzaak

Stripspeciaalzaak in

Kleine berg 33
5611 JS Eindhoven
Nederland

website: eppo.nl
telefoonnummer: +31402441882

Over Eppo Stripspeciaalzaak

Ga eens langs bij Eppo Stripspeciaalzaak, een welbekende en geliefde stripwinkel gevestigd aan de Kleine Berg 33 in het hart van Eindhoven. Sinds de opening op 10 februari 1978 door Jos Huddleston Slater, heeft Eppo een prominente plek verworven in de Nederlandse stripwereld.

De winkel wordt gerund door de broers Jos en Mari Huddleston Slater, bijgestaan door Marc Timmermans en Tom Huddleston Slater. Samen bieden zij een uitgebreide collectie aan Nederlandstalige nieuwe strips, variërend van recent uitgegeven exemplaren tot luxe- en speciale edities. Daarnaast heeft Eppo Stripspeciaalzaak een indrukwekkende selectie van tweedehands en antiquarische strips, waaronder zeldzame stukken en eerste drukken.

Voor liefhebbers van Amerikaanse comics is Eppo dé plek om hun hart op te halen. De winkel ontvangt wekelijks een verse lading comics uit de Verenigde Staten, met bekende series als Spiderman, Batman en The Walking Dead. Met een handige abonnementenservice hoef je nooit meer een nummer te missen van je favoriete serie.

Ook liefhebbers van manga komen aan hun trekken bij Eppo Stripspeciaalzaak. Van humor tot geweld en drama, er is voor elk wat wils in de uitgebreide selectie Engelstalige manga.

Naast Nederlandstalige en Engelstalige strips, heeft Eppo ook een assortiment anderstalige strips. Denk hierbij aan een Latijnse Asterix, een Friese Kapitein Rob of een Russische Kuifje.

Met een rijke geschiedenis en een breed assortiment aan strips en comics, is Eppo een must-visit voor stripfans van alle leeftijden. Dus kom langs en laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van strips en comics bij Eppo Stripspeciaalzaak in Eindhoven!

Stripwinkel Eppo Eindhoven
Loading...