Hermelijn

Stripspeciaalzaak in Aalst

Molenstraat 36
9300 Aalst
België

website: hermelijn.be
telefoonnummer: +3253414866

Over Hermelijn

Stap binnen in de boeiende wereld van Hermelijn, dé strips- en gamesspeciaalzaak in het hart van Aalst in Oost-Vlaanderen. Gelegen op een centrale locatie, biedt Hermelijn een unieke ervaring voor liefhebbers van zowel strips als games.

Of je nu een fervent stripverzamelaar bent op zoek naar de nieuwste releases van je favoriete Belgische stripreeksen, of een gepassioneerde gamer die op zoek is naar de laatste videogames en bordspellen, bij Hermelijn vind je het allemaal onder één dak.

De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan Belgische en internationale strips, variërend van klassieke stripreeksen zoals Suske en Wiske en Asterix tot meer eigentijdse en alternatieve titels. Daarnaast biedt Hermelijn een breed scala aan games voor alle platformen, inclusief videogames, bordspellen, trading card games en miniaturenspellen.

Het ervaren en vriendelijke personeel van Hermelijn staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte strip of game voor jouw smaak en interesses. Of je nu op zoek bent naar een aanbeveling, advies over een specifieke titel, of gewoon wilt rondkijken, het team van Hermelijn staat voor je klaar.

Naast het aanbieden van een geweldige selectie aan producten, fungeert Hermelijn ook als een ontmoetingsplaats voor strip- en gamefans. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd, zoals signeersessies, toernooien en game-avonden, waar fans elkaar kunnen ontmoeten en hun passies kunnen delen.

Kortom, Hermelijn is dé bestemming voor liefhebbers van strips en games in Aalst. Kom langs en laat je inspireren door de wereld van stripverhalen en games bij Hermelijn!

Stripwinkel Hermelijn Aalst
Loading...