Mekanik Strip

Stripspeciaalzaak in

Sint-Jacobsmarkt 73
2000 Antwerpen
België

website: mekanik-strip.be
telefoonnummer: +3232342347

Over Mekanik Strip

Mekanik Strip is een iconische stripwinkel in Antwerpen die al meer dan 40 jaar bestaat. Oorspronkelijk begon de winkel in 1983 als een kleine speciaalzaak voor strips en mechanisch speelgoed, maar het is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de wereld van popcultuur. Het pand is makkelijk te herkennen door Spider-Man die aan de gevel hangt. De winkel biedt een breed assortiment aan stripboeken, comics en graphic novels, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Mekanik Strip heeft een grote collectie strips, stripboeken, manga en comics. Het assortiment is enorm en gevarieerd en er is voor ieder wat wils. De winkel heeft een internationale reputatie opgebouwd en is misschien wel de eerste zaak die US Comics in het vasteland van Europa heeft geïntroduceerd. Ze hebben zowel trades als single issues in hun collectie.

Naast de grote collectie strips en comics biedt Mekanik Strip ook aanverwante toys en merchandise aan. Van action figures tot T-shirts en posters, je vindt het allemaal in deze stripwinkel.

Mekanik Strip is niet alleen een winkel, maar ook een galerie op de eerste verdieping. Door de jaren heen hebben hier heel wat (inter)nationaal strip- en comic talent gepasseerd. Ook jong telent krijgt hier de kans om te exposeren.

Kortom, Mekanik Strip is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in strips, comics en popcultuur. Als je op zoek bent naar iets speciaals of gewoon wilt genieten van de sfeer van een echte stripspeciaalzaak, dan ben je bij Mekanik Strip aan het juiste adres.

Stripwinkel Mekanik Antwerpen
Loading...