Stripwinkel StripBteaser

Stripspeciaalzaak in

Tongelresestraat 402
5642 NH Eindhoven
Nederland

website: www.stripbteaser.nl
telefoonnummer: +31639760609

Over Stripwinkel StripBteaser

Maak kennis met StripBteaser, dé plek voor stripfans in Eindhoven! In deze gezellige stripwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan softcovers en hardcovers, variërend van goede staat tot absolute nieuwstaat. Of je nu op zoek bent naar recente nieuwe uitgaven van diverse uitgeverijen of juist naar tweedehands stripboeken van zowel bekende als minder bekende striphelden, bij StripBteaser vind je het allemaal.

Wat deze winkel echt uniek maakt, is de diversiteit aan aanbod. Van recente uitgaven uit dit millennium tot veelgezochte strips uit de jaren '70 en '80, en zelfs af en toe een zeldzaam antiquair exemplaar. Hier is voor elk type stripverzamelaar wel iets te vinden!

Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent die op zoek is naar een ontbrekend exemplaar of gewoon lekker wilt snuffelen tussen de stripboeken, bij StripBteaser ben je aan het juiste adres. De winkel nodigt uit tot eindeloos speuren en ontdekken, en het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte strip.

Dus kom langs bij StripBteaser in Eindhoven en laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van strips. Veel snuffelplezier gegarandeerd!

StripBteaser Eindhoven
Loading...