Strips & Zo

Stripspeciaalzaak in Alkmaar

Ritsevoort 25
1811 DM Alkmaar
Nederland

website: www.stripsenzo.nl
telefoonnummer: +31728445858

Over Strips & Zo

Ontdek Strips & Zo, een gezellige stripspeciaalzaak gevestigd in het hart van Alkmaar aan het Ritsevoort 25. Sinds 2018 verwelkomt deze winkel stripfans uit de regio en ver daarbuiten.

Met een uitgebreide collectie Europese strips, Amerikaanse comics en graphic novels is Strips & Zo dé bestemming voor liefhebbers van het geschreven en getekende verhaal. Van klassiekers tot exclusieve edities, hier vind je alles wat je zoekt.

Naast de fysieke winkel biedt Strips & Zo ook een handige webshop, waardoor je vanuit heel Nederland gemakkelijk je favoriete titels kunt bestellen. Op de website vind je regelmatig updates van nieuwe titels en releases, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Achter Strips & Zo staan Michael Tames en Jhon Mak, twee gepassioneerde stripfans met jarenlange ervaring in de stripwereld. Bij Strips & Zo kun je dan ook terecht voor deskundig advies en persoonlijke aanbevelingen.

Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuk stripverhaal, bij Strips & Zo in Alkmaar ben je aan het juiste adres. Kom langs en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en de gezellige sfeer!

Strips & Zo Alkmaar
Loading...