The Splendid

Stripspeciaalzaak in

Oudegracht 194
3511 NR Utrecht
Nederland

website: www.thesplendid.nl
telefoonnummer: +31302332293

Over The Splendid

Ben je op zoek naar een stripwinkel in Utrecht waar je een ruim aanbod aan strips, comics, manga en merchandise kunt vinden? Dan is The Splendid de plek voor jou! In deze winkel vind je een uitgebreide collectie van allerlei soorten strips, Amerikaanse comics, manga, Funko Pops en nog veel meer merchandise.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste Marvel of DC comics, manga-titels als Naruto of Attack on Titan, of Funko Pops van je favoriete film, tv-serie of game, bij The Splendid ben je aan het juiste adres. De winkel heeft een groot assortiment van verschillende genres en thema's, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is.

Naast de grote collectie aan producten, is de winkel ook nog eens gezellig en overzichtelijk ingericht. Het personeel van The Splendid is goed op de hoogte van het assortiment en kan je helpen bij het vinden van de juiste titels en merchandise. Daarnaast is de winkel ook nog eens erg goed bereikbaar en ligt deze op een centrale locatie in Utrecht.

Kortom, als je op zoek bent naar een stripwinkel in Utrecht waar je een ruim aanbod aan strips, comics, manga, Funko Pops en nog veel meer merchandise kunt vinden, dan is The Splendid de plek voor jou. Of je nu een fan bent van Marvel, DC, manga of Funko Pops, bij The Splendid vind je altijd wel iets leuks!

The Splendid Utrecht
Loading...