Whoops!

Stripspeciaalzaak in

Springweg 1
3511VH Utrecht
Nederland

website: www.whoops.nl
telefoonnummer: +31302304123

Over Whoops!

Ben je een fan van Amerikaanse comics of Manga's? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Whoops Comics in Utrecht! Deze stripwinkel is gespecialiseerd in Amerikaanse comics, Manga's en bijbehorende merchandise en is dé plek om je collectie uit te breiden.

Bij Whoops Comics vind je een uitgebreide collectie Amerikaanse comics van alle bekende uitgevers zoals Marvel, DC en Dark Horse. Van Spider-Man tot Batman en van Star Wars tot The Walking Dead, hier vind je het allemaal. Maar ook voor de liefhebbers van Manga's is er een ruim aanbod aan titels, van de bekende Shonen Jump-titels tot minder bekende pareltjes.

Naast de comics en Manga's verkoopt Whoops Comics ook bijbehorende merchandise, zoals posters, action figures en t-shirts. Zo kun je je favoriete personages altijd bij je dragen en je kamer versieren met mooie posters. Het personeel van Whoops Comics is erg vriendelijk en behulpzaam en kan je adviseren bij het vinden van nieuwe titels of merchandise.

Kortom, als je op zoek bent naar Amerikaanse comics, Manga's of bijbehorende merchandise in Utrecht, dan is Whoops Comics de stripwinkel voor jou. Met een uitgebreide collectie en vriendelijk personeel is dit dé plek om je verzameling uit te breiden en andere liefhebbers te ontmoeten.

Stripwinkel Whoops Comics Utrecht
Loading...