Stripwinkel Yendor

Stripspeciaalzaak in

Korte Hoogstraat 16
3011 GL Rotterdam
Nederland

website: yendor.nl
telefoonnummer: +31104331710

Over Stripwinkel Yendor

In de winkel van Yendor vindt u een uitgebreid assortiment aan stripboeken, graphic novels en Amerikaanse comics. Het vriendelijke personeel helpt u graag bij het vinden van uw favoriete stripboek en kan u bovendien adviseren over nieuwe titels.

Naast het verkopen van stripboeken organiseert Yendor ook regelmatig evenementen voor stripfans, zoals signeersessies en workshops. En mocht u op zoek zijn naar een cadeau voor een stripfan, dan bent u bij Yendor aan het juiste adres. De winkel heeft namelijk ook een ruim aanbod aan merchandise, zoals posters, mokken en beeldjes. Ze versturen overigens ook wekelijks een nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van de nieuwste strip releases. De tekst van de nieuwsbrief is altijd erg vermakelijk.

Kortom, als u een stripliefhebber bent en op zoek bent naar een echte stripwinkel in Rotterdam, dan moet u zeker een bezoek brengen aan Yendor. De winkel is gevestigd aan de Korte Hoogstraat 16, vlakbij de Koopgoot, midden in het centrum van Rotterdam en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Yendor Rotterdam
Loading...